Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

KitchenAid 5KSM185PSEBK Artisan Stand Mixer 4,8 Lt Cast Iron Black

Ürün Kodu : 5KSM185PSEBK
37.999,00 TL
37.965,56 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 37.206,25 TL %2  İndirim
Daha Fazla KitchenAid
Daha Fazla Stand Mixer
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Kitchenaid 5KSM185PSEBK Artisan Stand Mixer 4,8 Lt Cast Iron Black

 

Her şeye hazır stand mikser

 

Kurabiyeden carbonara'ya kadar her şeyi yapmanıza yardımcı olacak bu ikonik stand mikser ile olasılıkları keşfedin. Hangi nefis renkleri seçeceksiniz?

 

Her şeye hazır

Enerji topları veya gökkuşağı pasta yapmayı mı düşünüyorsunuz? Harika! Bu mikser ile çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Birlikte verilen aksesuarlarıyla ekmek, makarna veya pizza için hamur yoğurabilir, krema çırpabilir ve patates püresi yapabilirsiniz.

 

Paslanmaz çelik aksesuarlar

Zamana karşı koyan bu stand mikser; paslanmaz çelik çırpıcı, hamur çengeli ve düz çırpıcı ile birlikte gelir. Tüm bu dayanıklı aksesuarları bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Mikserin gövdesi, gıdalara uygun üstün kaliteli emaye ile kaplanmıştır.

 

İsteğe bağlı aparatların keyfini çıkarın

Çok amaçlı tek bir aparat yuvasını kullanarak isteğe bağlı çeşitli aparatları kolayca takıp çıkarabilirsiniz. Spiral kesiciden makarna silindirine, dondurma makinesinden gıda öğütücüye profesyonel kalitede aparatlar ile mutfağınızdaki olanakları genişletin.

 

Tarzınıza uygun renkler

Renk, DNA'mızda. Kyoto Işıltısı, Dokulu Palmiye Yeşili veya Akik Siyahı gibi kişiliğinize ve mutfağınızın dekorasyonuna uyum sağlayacak ferah, klasik ve modern renk seçeneklerini sizlere sunmayı çok seviyoruz. Mutfağa yönelik renk fikirleri için en yeni trendleri keşfedin veya benzersiz bir tarzla farkınızı ortaya koyun.

 

Performans ve verimlilik bir arada

KitchenAid stand mikser, elektrik gücünü son derece verimli bir şekilde çalışma gücüne dönüştürerek kaseye veya aparatlara ileten doğrudan tahrikli bir motora sahiptir. Hem mükemmel performans hem de enerji verimliliği mi? İşte mükemmel karışım.

 

Yıllara meydan okuyacak kadar güçlü

Nesiller boyu dayanacak şekilde üretilen KitchenAid stand mikser, sert çinko metal yapıya sahiptir. Sağlamlığıyla güven verir ve yoğun karışımlar için yeterince dengelidir. 5 yıllık garantimizin verdiği iç huzurun keyfini çıkarın.

 

Kutuda neler var?

4,8 L Paslanmaz Çelik Kase

3 L Paslanmaz Çelik Kase

Şeffaf Dökme Koruması

6 Telli Çırpıcı

Hamur Çengeli

Düz Çırpıcı

 

Tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtın

Cesur olun. Mutfağınızın renklerine yepyeni bir hava katın. Evinizin dekorasyonuna uyacak pürüzsüz, yuvarlak oynar başlıklı bir stand mikser seçebilirsiniz. O kadar çok seçenek sunuyoruz ki kendiniz için en iyi mikseri bulmakta zorlanmayacaksınız.

 

Hızlı karıştırma için dönme hareketli

KitchenAid stand mikser, benzersiz "dönme hareketi" özelliğine sahip ilk ev tipi stand mikserdir. Bu ne anlama geliyor? Çırpıcı, bu hareket ile hızlı ve kusursuz karıştırma için kasenin her yerini kapsayan en az 59 temas noktasına değecek şekilde dönebilir. Eklediğiniz her malzeme karışıma tam olarak dahil edilir, hiçbir şey dışarıda kalmaz!

 

Hız kontrol kolunu yaptığınız işe uygun şekilde ayarlayın. Hafif bir karıştırma için hız 1'i, çırpma ve krema yapma için 6'yı, hızlı çırpma için 10'u seçin.

 

Popüler oynar başlıklı mikser

Mutfak tezgahında tutmak için ideal oynar başlıklı model, mutfaktaki en iyi arkadaşınız olacak. Başlığı arkaya yatırarak kolayca kaseye erişebilirsiniz. Stand mikser kullanışlı bir boyuttadır ve hem küçük hem de büyük porsiyonlar için idealdir. Her ikisi de tabana sıkıca sabitlenebilen iki adet paslanmaz çelik kase (4,8 L ve 3 L) içerir. 

 

Zamana karşı koyan güzellik

KitchenAid stand mikserlerimiz, mutfak tutkunlarının her gün keyifle kullanması için tasarlanmıştır. En dayanıklı malzemelerden üretilirler ve tüm tariflerin üstesinden gelebilirler.

 

ABD'de tasarlanıp monte edilen stand mikserler, 100 yılı aşkın mühendislik uzmanlığını ve dökme metal yapıyı buluşturur. Ağır ve sağlamdırlar ve kontrol düğmeleri bile metalden yapılmıştır. Kendi mikserinizi hangi yeni tarifle sınayacaksınız?

 

Çelik kadar güçlü stand mikser

Gücü ve estetiği bir araya getiren Artisan 4,8 L stand mikserin kasesi ve tüm aksesuarları paslanmaz çelikten üretilmiştir. Hijyenik ve kolay temizlenen malzemesiyle yoğun mutfaklar için idealdir. Darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır ve bu sayede çok yoğun kullanımda bile yıllar boyu güzelliğini koruyacağından emin olabilirsiniz. Paslanmaz çelik kaselerimiz sonsuza dek şıklığını korur ve akıllı, temiz bir görünüm sunar.

 

Meyve suyu, reçel, jumbo sosisler!

Çok amaçlı aparat yuvasına takabileceğiniz isteğe bağlı aksesuarlarla repertuvarınızı genişletmeye hazır olun. Jumbo sosislerden fettuccine makarnaya, sebzeli noodle'dan taze portakal suyuna kadar yapmak istediğiniz her şeyi hazırlayın.

 

Reçel sever misiniz? Hemen meyve ve sebze süzgeci aparatıyla bir tarif deneyin. Vegan olmaya mı karar verdiniz? İnce sebze kesici ile sebzeli lazanya yapın. Tüm güç yuvası aparatları, 1919'dan bu yana üretilen her stand mikser modeline uyar.

 

Ne kadar yemek yapabilirsiniz?

Artisan 4,8 L stand mikserde küçük veya büyük miktarlarda malzemeleri karıştırabilirsiniz. Maksimum kapasitesine ilişkin örnek vermek gerekirse 12 adet yumurta (orta) veya 1 L krema çırpabilir, 2,7 kg'lık bir kek veya 9 düzine kurabiye yapabilirsiniz. Ailenizle vakit geçirirken ve arkadaşlarınızı ağırlarken bu porsiyonlar yeter de artar bile. Sonuçta daha fazla kurabiye, daha fazla gülümseyen yüz demektir.

 

İsteğe bağlı araçlarla yeni maceralara yelken açın

Tümü mikserinizle çalıştırılabilecek isteğe bağlı aksesuar çeşitleriyle mutfağınızda yeni olasılıkları keşfedin. Dondurma makinesi, gıda öğütücü ve çok daha fazlası.

 

AKSESUARLARA GÖZ ATIN

ARTISAN 4,8 L OYNAR BAŞLIKLI STAND MIKSER 5KSM185PS

4,8 L stand mikserimiz sağlam ve güçlü olmasının yanı sıra size mutfağınızda sınırsız olanak sunacak kadar çok yönlüdür. Birlikte verilen paslanmaz çelik çırpıcı, düz çırpıcı ve hamur çengeli aksesuarlarıyla hamurları hızlıca karıştırabilir, ekmek yapabilir, yumuşacık bezeler çırpabilir ve hatta patates püresi hazırlayabilirsiniz. Çinko metal yapısı ve 5 yıl garanti ile nesiller boyu mutfağınızda olması için geliştirildi. Stand mikser metal kontrol düğmelerine ve premium renklerde emaye kaplamaya sahiptir.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Elektrik gücü (W)300

Motor tipiAC (Alternating current)

Beygir gücü0.19

Gerilim (V)220-240

Elektriksel bağlantı derecesi (W)300

Frekans (Hz)50/60

Maks. dönüş hızı220

Minimum dönüş hızı58

Önerilen azami un1

Tek dokunuşla hız artırma58

Gövde malzemesiZinc

Kablo uzunluğu145

Elektriksel hız kontrolüEvet

Ürünün yüksekliği (mm)360

Ürünün genişliği240

Ürünün derinliği (mm)370

Ambalajlı ürünün yükseliği413

Paketlenmiş ürünün genişliği406

Ambalajlı ürünün deriniği273

Net ağırlık (kg)11.1

Kase tipiStainless steel

Brüt ağırlık (kg)12.85

Tart hamuru için un miktarı (kg)0.5

Yumurta akı12

Maks. krem şanti (L)1

Kek (kg)2.7

Ekmek hamuru (sert mayalama hamuru = %55 emme oranı)2

Patates püresi (kg)1.5

Kurabiye (standart çap: 5.1 cm)108

Priz tipiEuro

 

AKSESUARLAR

Birlikte verilen aksesuarlar4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

 

GARANTİ

Tüm KitchenAid Küçük Ev Aletleri, müşterileri üretim hatalarına karşı koruyan bir garanti ile sunulmaktadır.

Garanti Bilgisi
2 Yıl Garanti
Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.