Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR09TSFYCWK/SK PREMIUM Plus 9000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR09TSFYCWK/SK
22.624,25 TL
27.375,34 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 26.827,84 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR09TSFYCWK-SK PREMIUM Plus 9000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

Sıcak mevsimlerde arzu edilen serinliğe ulaşarak daha konforlu bir ortam yaratmak için tasarlanmıştır. Hızlı soğutma özelliğiyle model dilediğiniz serinliğe daha çabuk ulaşmanızı sağlar. Yaşam alanlarını hızlı bir şekilde soğutabilen ve enerji tasarruflu cihaz A++ enerji sertifikasıyla cep yakmaz. Ergonomik ve modern tasarıma sahip model odalarınızda dekorasyona yeni ve canlı bir hava katar. Yaşam alanlarında 4 mevsim dilediğiniz iklimlendirmeyi sağlayabilen Samsung Premium Plus Duvar Tipi Split Klima’nın ince dizaynıyla estetik bir görüntüsü vardır.

 

Hızlı Soğutma Özelliğiyle Serinliğe Anında Ulaşın

 

Yaşama alanlarınıza geldiğinizde Samsung Premium Plus modelini hızlı soğutabilme moduna ayarlayabilirsiniz. Bu dilediğiniz serinliğe hızlıca ulaşabileceğiniz mod ile dışarıdaki bunaltan sıcaklardan çok çabuk bir şekilde kurtulursunuz.

Cihazın kumandası üzerindeki sessiz mod işlevini seçtiğinizde iç ortamlarda sakinliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Cihazın sahip olduğu akıllı teknolojiyle dilediğiniz zamanda ve her yerden modeli kontrol edebilme imkânına sahipsiniz. Klimayı mobil cihazlardan tek bir dokunuş ile kumanda edebilirsiniz ve izlersiniz. Bunun yanında klimanın yapay zekasına isteğinizi belirttiğinizde cihazın sizin için seçtiği ayarlar ile bunaltıcı sıcaklardan etkilenmezsiniz.

Klima kapatıldığında ısı bölmesinde tozların ve nemin giderilmesi için otomatik bir şeklide ürünün fanı çalışır. Bu sistem kısa bir sürede iç ünitede yer alan ısıtma bölmesine hava üfleyerek nemin uzaklaştırılmasını sağlar. Bu şekilde bakterilerin ve küf oluşumunun önüne geçilir ve klima temizlenir.

Sahip olduğu üstün teknolojiyle Samsung Premium Plus Duvar Tipi Split Klima’yı uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Kolaylıkla Temizlenebilen Filtre

 

Kolayca temizlenebilen filtre iç ünitenin üstünde bulunur. Kolaylıkla çıkarılabilen ve temizlenebilen filtrenin yoğun yapısı sayesinde bu bölüm temiz kalır. Üzerinde yer alan anti-bakteriyel kaplama, havada bulunan kirleticilerden sizi korur.

Ekonomik moda sahip model sizi serinletirken enerji tasarrufu sağlar. Sahip olduğu üstün teknolojiyle enerji tüketimini azaltan cihaz sıcaklığın çok yüksek olmadığı zamanlarda daha etkilidir. Böylelikle elektrik faturalarından endişe etmezsiniz.

Klimada bulunan uyku modu size geceleri ideal ortamı sağlar. Uyku döngüsü aşamalarına göre kendini ayarlayabilen klima ile çok konforlu bir uyku deneyimi yaşarsınız. Bu özellik devreye girince normal moddan daha az enerji tüketmiş olursunuz.

Modelin sahip olduğu tasarımı performansını artırır ve serinliğin geniş bir alanda daha hızlı yayılmasını sağlar.

Cihaz duvarlara kolay monte edilebilme özelliğine sahiptir. Servis cihazın sahip olduğu teknoloji ile kurulumu çok çabuk bir şekilde ve sorunsuz tamamlayabilir.

 

Teknik Özellikler

Enerji Sınıfı: A++

BTU (Soğutma Kapasitesi): 10000 BTU

BTU (Isıtma Kapasitesi): 13000 BTU

Boyut: 660 x 475 x 242 mm

Ses Seviyesi: 46 Db

Inverter Var

Klima Türü          Split (Duvar Tipi)

Renk      Beyaz

Garanti Süresi (Ay)           36

 

Akıllı Teknoloji Üretiminde Lider Marka: Samsung

 

Bir Kore markası olan Samsung ‘3 Yıldız’ anlamına gelir. 1938 yılında kurulan şirket çok farklı sektörlerde üretim yapar. 1990’lı yıllardan sonra uluslararası bir marka konumuna yükselen firmanın mobil telefon üretimiyle yükselişi devam etmiştir. Samsung 2017’de tüm dünya çapında 6. büyük firma konumuna ulaşmıştır.

 

Samsung Duvar Tipi Split Klima Kullanımı

 

Duvar Tipi Split klimayı yumuşak bir fırçayla temizleyebilirsiniz. Cihazı silerken sülfürik asit ya da organik çözücüler kullanmamalısınız. Fitreyi çıkararak temizlik yapmalısınız. Filtreyi kurutma amaçlı direkt güneş ışığına tutmamalısınız. Klimayı 2 haftada bir temizlemelisiniz ancak bu aralık kullanıma göre ve çevresel koşullara göre değişebilir. Klimayı nemli bir ortamda kurutursanız istenmeyen kokular oluşabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız klimayı tekrar temizleyin ve iyi havalandırılmış bir ortamda kurutun. Basit bir kullanımı olan kumandayla cihazı rahatça kontrol edebilirsiniz.

 

 

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.