Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR09TXHQASI/SK AR35 Silver 9000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR09TXHQASI/SK
30.513,31 TL
36.921,11 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 36.182,69 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR09TXHQASI/SK AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima

 

Montaj işlemlerinin kolayca gerçekleştirilebilmesi sayesinde Samsung AR09TXHQASI/SK AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klimayı evinize veya iş yerinize kısa bir sürede yerleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Hafif olması ve duvarlara estetik şekilde uyum göstermesiyle kullanıcılarını memnun eden modern iklimlendirme ürünü yıl boyunca çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için idealdir. Ortamı havalandırmayı kolaylaştıran güçlü fanlara sahip olan klima aracılığıyla ısıtma ve soğutma fonksiyonlarından etkili bir şekilde faydalanabilirsiniz. Kışın, ortamı ısıtmak için Samsung AR09TXHQASI/SK AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima modelini yüksek ısı aralıklarında ayarlayarak çalıştırabilirsiniz. Yazın, sıcaklardan korunmak ve daha az terlemek için klimanızın etkili soğutma özelliklerini değerlendirebilirsiniz. Fan hızı ayarı özelliği yardımıyla klimanızın hangi tempoyla çalışması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

 

Inverter Teknolojisine Sahip Tasarruflu Klima

 

Samsung AR09TXHQASI/SK AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima modelinin Inverter teknolojisinden yararlanması belirlenen sıcaklıklara ulaşıldığında iklimlendirme ürününüzün fazladan enerji harcamasının önüne geçerek verimlilik yaratır.

Nem alma özelliğini aktif hale getirerek özellikle yaz sıcaklarını çekilmez hale getiren yoğun nemli havayı daha uygun duruma getirebilirsiniz.

Dijital ekran özelliğine sahip estetik klimanın gövdesi üzerinden hangi ısıda üfleme yapıldığını sayısal olarak görebilirsiniz.

Samsung AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima sessiz çalışma özelliği sayesinde geceleyin serinlerken ya da ısınırken ortamda gürültü oluşturmaz ve uykunuza katkı sağlar.

Üfleme açısının kanatçıklar aracılığıyla ayarlanabilmesi sayesinde sadece bulunduğunuz bölgenin ısıtılıp soğutulmasını sağlayabilirsiniz.

Elektrik Enerjisinden Verimli Şekilde Yararlanın

 

Alternatif kullanım moduna sahip olan Samsung AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima aracılığıyla elektrik enerjisini tasarruflu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Üfleme işleminin çok yönlü şekilde gerçekleştirilmesi konuklarınızın tamamının klimanızın ısıtma ya da soğutma özelliğinden faydalanabilmesini sağlar. Modern filtreleriyle temizliği ön plana çıkaran şık klima yardımıyla ortamdaki havanın kalitesini artırabilirsiniz. Samsung AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima modelinin havayı temizleyen filtresinin yanı sıra kötü kokuların ve bakterilerin oluşmasını önlemeye yardım eden gelişmiş filtreleri de bulunur. Çıkarılıp temizlenebilen pratik filtreler sayesinde klimanızın bakımını kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İnce yapısıyla alandan tasarruf etmeye yardımcı olan iklimlendirme ürünü geniş hava kanallarına sahip olmasını sağlayan gövde tasarımıyla hava akışının etkili bir şekilde gerçekleşmesini mümkün hale getirir.

 

 

 

Teknik Özellikler

 

‌‌‌‌BTU: 9000

Enerji Sınıfı: A++

‌‌‌‌‌Inverter: Var

Nem Alma Fonksiyonu: Var

Klima Türü: ‌Duvar Tipi (‌Split)

Sessiz Çalışma: Var

Dünya Çapında Kullanılan Teknoloji Üreticisi

BTU (Isıtma Kapasitesi)  10919

BTU (Soğutma Kapasitesi)    9000

Renk                    Beyaz

Ses Seviyesi (dB)       37

 

Güney Kore menşeli bir teknoloji markası olan Samsung 1938 yılında Seul'de üretim hayatına başlamıştır. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Samsung'un ürün gamı beyaz eşyalardan elektronik ürünlere kadar uzanan geniş bir alanı kaplar. İklimlendirme ürünleri de geliştiren Samsung yenilikçi tasarımları ve inovatif teknolojileri kullanıcılarına sunmasıyla beğeni toplar. Araştırma geliştirme yatırımlarıyla da yenilikçiliğini gösteren Samsung aynı zamanda doğa dostu nitelikler taşıyan tasarruf özelliklerine sahip ürünler de geliştirir.

 

Yaşam Alanlarını İklimlendirin

 

Hem ev ortamı hem de ofis, toplantı salonu gibi kapalı alanlar için ideal olan Samsung AR35 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Split Klima modeli sayesinde yaşam alanlarının hava kalitesini artırabilirsiniz. Daha temiz bir ortam elde ederek daha sağlıklı şekilde solunum gerçekleştirebilmek için uygun olan klima yardımıyla ısıtma ve soğutma modlarını kullanabilirsiniz. Uzaktan kumanda üzerinden yönetebileceğiniz ısıtma ve soğutma modları sayesinde yıl boyunca yaşam alanınızın sıcaklık seviyesinin ideal düzeyde kalmasını sağlayabilirsiniz. Sinyal algılama kapasitesinin yüksekliği sayesinde komutlarınızı uzak mesafelerden de klimanıza ulaştırabilirsiniz.

 

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.