Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR12TSFYCWK/SK PREMIUM Plus 12000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR12TSFYCWK/SK
26.125,00 TL
30.288,57 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 29.682,80 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR12TSFYCWK-SK PREMIUM Plus 12000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

Fonksiyonel tasarıma sahip olması nedeniyle dikkat çeken Samsung AR12TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 12000 BTU Duvar Tipi Split Klima, maksimum performans avantajı sunan teknik özellikleriyle doğru seçim olduğunu gösteriyor. Sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanıma uygun olan klima, kısa sürede ortamın istenen sıcaklığa ulaşmasını sağlıyor. İdeal sıcaklık değerlerini koruyarak ihtiyaçlarınıza cevap veren ürün, 12000 BTU kapasitesiyle maksimum verim almanıza yardımcı oluyor. Estetik tasarımı ve beyaz rengiyle ortama ferah bir hava getiren Samsung klima, geniş hava salınımı özelliği sayesinde odanın her noktasının aynı sıcaklıkta olmasını sağlıyor. Hem ve hem de ofis kullanımına uygun olması nedeniyle dikkat çeken klima, duvara tipi olması nedeniyle ortamda fazladan yer kaplamıyor. Her ayarlamayı yapabileceğiniz ergonomik tasarıma sahip uzaktan kumandasıyla öne çıkan Samsung duvar tipi klima, kolay kullanım avantajı sunmasıyla dikkat çekiyor.

 

Her Türlü İhtiyacınıza Cevap Veren Samsung Klima

 

A++ enerji sınıfına sahip olması nedeniyle enerji verimliğine katkıda bulunan Samsung klima, ekstra tasarruf için tercih edebileceğiniz Eco moduyla daha az elektrik harcıyor.

Uyku modu sayesinde uyurken oda sıcaklığını takip eden ve buna uygun olarak çalışan ürün, gece boyunca rahatsız olmadan uykunuzu tam almanıza yardımcı oluyor.

Kendi kendini temizleyen iç ünite tasarımıyla üstün teknoloji ürünü olduğunu belli eden Samsung AR12TSFYCWK/SK Premium Plus, klimadaki küf ne nem oluşumunu engelleyerek hava kalitesinin yükselmesini sağlıyor.

Uzaktan kumanda üzerinden seçebileceğiniz sessiz çalışma fonksiyonuyla konforlu kullanım imkanından faydalanabilir ve kusursuz sakinliği yaşayabilirsiniz.

Mobil cihazlarda kullanılabilen SmartThings uygulaması sayesinde evde olmadığınız zamanlarda bile klimanızı kontrol edebilir ya da yapay zekaya istediğinizi belirterek sizin için en iyi ayarlamaları yapmasını sağlayabilirsiniz.

Çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir Filter Plus filtresi, havanın kirleticilerden korunmasına yardımcı oluyor.

Makismum Performans Avantajı Sunan Teknik Özellikler

 

Samsung AR12TSFYCWK/SK Premium Plus Klima, maksimum performans avantajı sunan teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Kullanıcı odaklı tasarımı sayesinde tüm ihtiyaçlara cevap veren klima, sağlam yapısıyla uzun ömürlü kullanıma izin veriyor.

 

Teknik Özellikler

 

Enerji Sınıfı: A++

Ses Seviyesi: 41 dB

BTU Kapasitesi: 12000

Klima Tipi: Duvar Tipi

Klima Teknolojisi: Inverter

Gaz Tipi: R410A

Kendi Kendini Temizleme: Var

BTU (Isıtma Kapasitesi)  11942

BTU (Soğutma Kapasitesi)            12000

Enerji Sınıfı         A++

Inverter Var

Klima Türü          Split (Duvar Tipi)

Renk      Beyaz

Diğer

Garanti Süresi (Ay)          36

 

Sektörün Lider Markası: Samsung

 

1938 yılında Kore'de kurulmuş olan Samsung, kısa süre içinde büyük başarılara imza atmış ve adını duyurmayı başarmıştır. İlk olarak yakın ülkelere gıda ihracatı yaparak faaliyetlerine başlayan marka, ilerleyen yıllarda birçok sektöre yatırım yaparak büyümeye devam etmiştir. Ağır sanayi endüstrisine yatırım yaparak dünyaya kendini kanıtlayan Samsung, ilerleyen yıllarda elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya tasarımlarıyla dikkat çekmiştir. Günümüzde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan geniş ürün yelpazesi ve dayanıklı ürünleriyle dikkat çeken Samsung, sektörün lider markalarından biri olarak kabul ediliyor.

 

Doğru Bakım ve Kullanımla Klimanızın Ömrünü Uzatın

 

Samsung klimanın kutu içeriğinde her türlü sorunuza cevap bulmanıza yardımcı olan detaylı kullanım kılavuzunun yanı sıra garanti belgesi ve gerekli bağlantı parçaları da yer alıyor. Maksimum performans avantajından faydalanmak ve klimanızı uzun yıllar boyunca kullanmak için gerekli bakımların düzenli olarak yapılması gerekiyor. Klimanın çıkarılabilir filtrelerinin belirli aralıklarla temizlenmesi ortamdaki hava kalitesinin artmasına yardımcı olurken, bakteri ve küf oluşumunu da engelliyor. Diğer yandan ürünü çalıştırmadan önce mekandaki tüm kapı ve pencerelerin kapatılması öneriliyor. Böylece ısı kaybını engelleyebileceğiniz gibi daha az enerji tüketiminden de faydalanabilirsiniz. Doğru kullanım için yaz ve kış ayları için kılavuzda yer alan sıcaklık değerlerine sadık kalmanız öneriliyor.

 

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.