Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR18TSFYCWK/SK PREMIUM Plus 18000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR18TSFYCWK/SK
33.082,50 TL
40.029,83 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 39.229,23 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR18TSFYCWK-SK PREMIUM Plus 18000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

Kullanılan ortamdaki hava kalitesinin üst düzeyde olmasını sağlayan ve ideal sıcaklık değerlerini koruyan özel tasarıma sahip Samsung AR18TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima, üstün teknoloji ürünü olduğunu gösteriyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan teknik özellikleriyle maksimum performans imkanı sunan klima, sağlam yapısıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sağlıyor. Yüksek BTU kapasitesi sayesinde kısa süre içinde ortamdaki sıcaklığın istenen değerlere ulaşmasına yardımcı olan ürün, şık tasarımı ve beyaz rengiyle ferah bir görünüm sunuyor. Duvar tipi tasarıma sahip olması nedeniyle odanızda fazladan yer kaplamayan Samsung AR18TSFYCWK/SK Premium Plus Klima, hem ofis hem de ev kullanımı için uygun özelliklere sahip. Düşük ses seviyesine sahip olması nedeniyle uyku esnasında bile kullanıma uygun olan ürün, 5 farklı fan kademesi sayesinde ihtiyaçlarınıza uygun olarak soğutma ya da ısıtma hızını ayarlamanıza yardımcı oluyor. Samsung klima, uyku esnasında sıcaklığı kontrol ederek sabaha kadar kesintisiz bir şekilde uyumanızı sağlıyor.

 

Estetik Tasarımıyla Dikkat Çeken Çok Yönlü Klima

 

Samsung klimanın dış ünitesinde yer alan susturucular çalışma esnasında hem içeriye hem de dışarıya fazla ses verilmesini engelleyerek konforlu kullanım avantajı sunuyor.

Digital Inverter Boost teknolojisine sahip olan klima, sıcak havalarda ortamın daha kısa sürede soğutulmasına yardımcı olarak kullanıcıları memnun ediyor.

Estetik görünüme sahip olan tasarımının yanı sıra, %15 daha büyük fan ve %18 daha geniş hava girişiyle dikkat çeken ürün, havanın daha geniş bir ortama dağılmasına yardımcı oluyor.

Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz SmartThings aplikasyonu sayesinde ekstra konfor sunan ürün, klimanızı tek bir dokunuşla kontrol ederek izlemenizi sağlıyor.

Kendi kendini temizleyen iç ünite tasarımıyla üstün teknoloji ürünü olduğunu gösteren Samsung duvar tipi klima,  nem ve bakteri oluşumunu engelleyerek hava kalitesinin artmasına yardım ediyor.

A++ enerji sınıfıyla daha düşük elektrik tüketimine sahip olan ürün, daha az enerji tüketimi için tercih edebileceğiniz eco modu sayesinde elektrik tasarrufu yapmanızı sağlıyor.

Üstün Performans İmkanı Sağlayan Teknik Özellikler

 

Samsung A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima kullanıcı odaklı tasarımı ve maksimum performans avantajı sunan teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. İhtiyaçlarınızı karşılayan iklimlendirme seçenekleriyle doğru seçim sağlam yapısıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sunuyor.

 

Teknik Özellikler

Enerji Sınıfı: A++

Ses Seviyesi: 58‎ dB

BTU Kapasitesi: 18000

Klima Tipi: Duvar Tipi

Klima Teknolojisi: Inverter

Gaz Tipi: R410A

Kendi Kendini Temizleme: Var

Samsung Markası Hakkında

 

1938 yılında Lee Byung-Chul tarafından Kore'de kurulmuş olan Samsung, ilk olarak yakın ülkelere gıda satmaya başlamış, ardından farklı sektörlerde kendini göstermiştir. 1970'li yıllarda sanayi endüstrisine yatırım yapan marka, elektrikli ev aletleri, otomotiv, beyaz eşya ve uzay yatırımları gibi birçok alanda kendini göstermiştir. Kaliteli ürün tasarımlarıyla kısa sürede başarı elde eden Samsung, dünyanın birçok ülkesinde kendi mağazalarını açarak satış yapmaya başlamıştır. Günümüzde sektörün lider markalarından biri olarak kabul edilen Samsung, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

 

Klimanın Doğru Kullanımı ve Bakımı Nasıl Olmalı?

 

Samsung duvar tipi klimanın kutu içeriğinde detaylı kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve gerekli bağlantı parçaları yer alıyor. Klimanızın uzun ömürlü olması için kullanım talimatlarına dikkat etmeniz ve bakımlarını yapmanız gerekiyor. Özellikle yüksek performans avantajı için klima çalıştırılmadan önce mekandaki tüm kapı ve pencerelerin kapatılması öneriliyor. Bu sayede ısı kaybı önlendiği gibi elektrik tüketimi de azaltılmış oluyor. Ürünün çıkarılabilir filtrelerini düzenli aralıklarla temizleyerek, ortamda koku oluşumunu önleyebilir ve alerjenlere karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Garanti Bilgisi
3 Yıl Garanti
Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.