Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR18TXHQASI/SK AR35 Silver 18000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR18TXHQASI/SK
28.594,10 TL
27.736,79 TL
%3 İndirim
Havale Fiyatı : 27.182,05 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR18TXHQASI-SK AR35 Silver 18000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

Üfleme teknolojisiyle fark yaratan Samsung AR18TXHQASI/SK AR35 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima ile geniş bir alanı etkisi altına alan bir iklimlendirme ürününe sahip olabilirsiniz. Geniş kanatçıkları açılı şekilde de kullanılabilen klima sayesinde odada yalnız olduğunuzda sadece bulunduğunuz bölgenin ısıtılıp soğutulabilmesini sağlayabilirsiniz. Yıl boyu üst düzey verimlilik elde etmeyi mümkün hale getiren klimanın yararlandığı Inverter teknolojisiyle beraber kompresörünüz sadece gerekli zamanlarda devreye girerek fazladan elektrik kaybı yaşanmasının önüne geçer. Belirlenen ısıtma ya da soğutma seviyesine göre ideal sıcaklık oluşturulduktan sonra klimanız ekstra enerji tüketiminin önüne geçer ve sadece ısı seviyesini stabil tutabilmek için enerji harcar. Samsung AR18TXHQASI/SK AR35 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima hafif olduğu için kolayca taşınıp monte edilebilir. Duvar tipi klimanın estetik ve tek renkli minimal tasarımı salon, oturma odası gibi alanların yanı sıra ofis, toplantı salonu gibi alanlar için de idealdir.

 

Nem Alma Özelliğiyle Yazı Daha Rahat Geçirin

 

Özellikle yaz aylarında solunumu zorlaştırıp terlemeye neden olabilen yoğun neme karşı klimanızın nem alma fonksiyonunu kullanabilirsiniz.

Samsung A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima sessiz çalışma yetisiyle ev ortamında gürültü oluşturmadan ideal oda sıcaklığı seviyesinin elde edilebilmesini sağlar.

R32 gazını kullanarak işlemlerini gerçekleştiren modern klimanın sahip olduğu çıkarılabilir filtreler temizlik sırasında size yardımcı olur.

Tozları hapseden ve bakterilerin üreyerek tehlike oluşturmasını önlemeyi sağlayan gelişmiş filtrelerle üretilmiş olan klima aracılığıyla hijyenik bir kullanım yaşayabilirsiniz.

Samsung A++ Duvar Tipi Split Klima farklı yönlere doğru hava salınımı gerçekleştirebildiği için odada bulunan kişilerin eşit oranda serinlemesini ya da ısınmasını sağlar.

Yaşam Alanları İçin İdeal Sıcaklık Düzeyini Oluşturan Klima

 

Çalışma ayarlarının zenginliği sayesinde klimanızın hangi yoğunlukta ve hangi ısı aralığında işlemlerini sürdürmesi gerektiğini uzaktan kumandası üzerinden belirleyebilirsiniz. Kötü kokulara karşı da koruma yaratan filtreleri sayesinde Samsung A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima aracılığıyla evinizin havasını temiz tutabilirsiniz. Enerji tasarrufunu artıran ekonomik modları tercih ederek klimanızı minimum elektrik tüketimiyle çalıştırabilirsiniz. Klimanın kullanışlı uzaktan kumandası üzerinden sıcaklık değerlerini net bir şekilde görerek ihtiyaç halinde gerekli değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. Kumandanın tuşlarının genişliği basış kolaylığı yaratan bir ergonomiye sahiptir.

 

 

 

 

Teknik Özellikler

 

‌‌‌BTU: 18000

Enerji Sınıfı: A++

‌‌‌‌Inverter: Var

Nem Alma Fonksiyonu: Var

Klima Türü: ‌Duvar Tipi (Split)

Sessiz Çalıştırma: Var

BTU (Isıtma Kapasitesi)  20473

BTU (Soğutma Kapasitesi)            18000

Renk      Beyaz

Ses Seviyesi (dB)              41

 

Köklü Geçmişiyle Güven Veren Güney Koreli Teknoloji Devi

 

1938'de Güney Kore'de üretime başlayan Samsung kurulduğu günden bu yana kalitesiyle dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan elektronik ürünler geliştirmiştir. Yeninin ve doğa dostu teknolojilerin peşinden giden marka konfor yaratan özelliklere sahip ürünlerini tasarruf açısından verimlilik yaratacak şekilde tasarlar. Ev yaşamına rahatlık katan Samsung, modern klima tasarımlarıyla birçok alternatif oluşturarak kullanıcılarının ısınma ve ve serinleme ihtiyaçlarını karşılar.

 

Fonksiyonel Kullanım Yaşatan Özellikler

 

Samsung A++ Duvar Tipi Split Klima modelini uzaktan kumandasının üzerinde bulunan pratik kısayol tuşlarıyla yönetebilirsiniz. Isıtma ve soğutma modlarına ek olarak klimanızın üfleme temposunu da opsiyonel şekilde ayarlayarak kontrol edebilirsiniz. Sinyal algılama seviyesinin yüksekliği sayesinde iklimlendirme ürününüze komut gönderebilmeniz de kolaylaşır. Hızlı soğutma seçeneğiyle yaz sıcaklarına uygun şekilde kısa sürede serinleyebilirsiniz. Hızlı ısıtma modunu aktif hale getirip klimanızın yer aldığı odanın ısısını kısa bir sürede artırıp kış soğuklarına çözüm üretebilirsiniz. Klimanın komutları anında yerine getirmesiyle beraber ısıtma ve soğutma işlemlerinin ideal seviyede gerçekleşmesi oldukça kısa bir zaman alır.

 

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.