Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR24BXCAAWK/SK Wındfree Premıum Plus 24000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR24BXCAAWK/SK
44.386,38 TL
53.707,51 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 52.633,36 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR24BXCAAWK-SK Wındfree Premıum Plus 24000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

WindFree™ Rüzgarsız Serinlik

WindFree™ Soğutma ile konforlu serinliğin tadını çıkarın. Havayı 23.000 mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce** dağıtırak “durgun hava*” ortamı yaratır, böylece cildinizde rahatsız edici soğuk rüzgar hissi oluşturmaz. Sevdiklerinizin konforu maksimum olur.

 

Enerji tüketimini %77'ye kadar* azaltır.

WindFree™ Soğutma (Enerji Tasarrufu)

Enerji verimliliği yüksek WindFree™ Soğutma ile her gün tasarruf edin. Klimanız WindFree™ modunda çalışırken, dış ünite Hızlı Soğutma moduna kıyasla % 77'ye kadar daha az elektrik kullanarak minimum güç tüketir*. Böylece elektrik faturalarınızı dert etmeden rahatça serin kalabilirsiniz.

 

Akıllı yaşamın keyfini çıkarın

Yapay Zeka (AI) ile Otomatik Soğutma

Yapay Zeka ile Otomatik Soğutma özelliği sayesinde akıllı yaşamın keyfini çıkarın*. Oda koşullarını ve kullanım alışkanlıklarını analiz eder.** Optimum koşulları korumak için tercih ettiğiniz sıcaklık seviyesine göre en uygun modlar arasında geçiş yapar.

 

Gürültüyü ve enerji tüketimini azaltır

Dijital İnverter Boost

Yüksek enerji verimliliğine sahip Dijital İnverter Boost teknolojisi ile her gün tasarruf edin. İstenilen sıcaklığı, daha az dalgalanma ile korur. Sahip olduğu Neodimiyum mıknatıslar ve İkiz Tüplü Susturucu sayesinde verimli ve sessiz bir şekilde çalışır ve çok daha uzun bir kullanım ömrü sunar. Ve enerji tüketimini %73’e kadar azaltır*.

 

WindFree™ İyi Uyku Modu

WindFree™ İyi Uyku modu, rahatsız edici soğuk hava akışı olmadan uykunuz için ideal şartları yaratır. WindFree™ Soğutma modunun sıcaklık kontrolü ile hızlı bir şekilde uykuya dalmanıza, derin ve rahat bir şekilde uyumanıza ve tamamen yenilenmiş uyanmanıza yardımcı olur.

 

Daha geniş ve daha uzaktaki alanları daha hızlı bir şekilde serinletmek için tasarlandı

Hızlı Soğutma Modu

Tüm odanızı hızlı, etkili ve konforlu bir şekilde soğutun. Digital Inverter Boost teknolojisi sayesinde havayı %43 daha hızlı soğutur*. Gelişmiş tasarımı %15 daha büyük bir fana, %18 daha geniş hava girişine ve %31 daha geniş kanatçıklara sahiptir. Böylece soğuk hava daha uzağa ve daha geniş** dağılır (15 metreye kadar).

 

 

Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden uzaktan kontrol edin

SmartThings

Evinizdeki sıcaklığı her zaman ve her yerde kontrol edin. SmartThings Uygulaması* ile klimanızı mobil cihazlarınız üzerinden tek dokunuşla uzaktan kontrol edebilir ve izleyebilirsiniz. Ya da Yapay Zekaya (AI)* ne istediğinizi belirtin ve sizin için önereceği en iyi ayarlar ile klimanızı otomatik kontrol etsin.

 

Tri-Care Filtre

Ön filtreye ek olarak, Tri-Care Filtresiyle havanızı temiz tutun ve iç ünitenizin performansını koruyun. 3 katmanlı filtre, büyük toz parçacıklarını, lifleri ve hayvan kıllarını tutan yüksek yoğunluklu bir filtre içerir. Zeolit Kaplama Filtresi ayrıca ince tozları yakalar ve havadaki zararlı maddeleri ortadan kaldırır.

 

 

Otomatik Temizleme Özelliği

Klima kapatıldığında, Otomatik Temizleme işlevi ısı eşanjöründeki tozu ve nemi gidermek için otomatik olarak iç ünite içerisindeki fanı çalıştırır. 3 adımda gerçekleşen bu işlemde 10 ila 30 dakika arası iç ünite eşanjörü üzerine hava üflenerek nem giderilir. Böylece bakteri ve küf oluşumu önlenir, klimanız temiz ve kuru kalır.

 

Daha sessiz ve daha sakin bir iç ortam daha mutlu bir hayat…

Kumandanız üzerinden sessiz mod fonksiyonunu seçerek kusursuz sakinliğin keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Temizlenmesi kolay filtre

Filter Plus

Filter Plus iç ünitenizin üzerinde yer alır, böylece kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir. Yoğun filtre yapısı Isı Eşanjörünü temiz tutar ve yoğun yapısı sizi havadaki tehlikeli kirleticilere karşı korumaya yardımcı olur *.

 

Yüksek ısı dönüştürücüsü performansı

DuraFin™

DuraFin kullanarak Isı Dönüştürücüsünün performansını ve verimliliğini arttırın. Çok yoğun bir malzemeden yapılmıştır ve kalın bir tasarıma sahiptir. Geliştirilmiş kaplaması yüksek paslanma önleyici özelliğe sahiptir. Bu sayede, paslanmaya karşı 100 günlük hızlandırılmış Deniz Suyu Asetik Asit Testini (SWAAT) geçmeyi başarmıştır*.

 

DuraFin™ Plus

Konforlu serinliğin keyfini uzun yıllar boyunca yaşayın. DuraFin™ Plus, kondenseri paslanmaya karşı koruyan korozyon önleyici malzemeden yapılmıştır. Böylece ısı eşanjörünün optimum performansını sürdürmesine yardımcı olur. Üst düzey paslanmazlık özelliği 480 saatlik Tuz Spreyi Testi (SST) ile kanıtlanmıştır*.

 

Zorlu çalışma koşullarında bile dayanıklı ve güvenilirdir

Ekstra Üçlü Koruyucu

Zorlu ortamlarda uzun süreli performansın keyfini yaşayın. Ekstra Üçlü Koruyucu teknolojisi, ayrı bir voltaj dengeleyici gerektirmeden güç dalgalanmaları ve dalgalı elektrik akımlarına karşı koruma sağlar. Paslanmayı önleyici kaplaması ile zorlu çalışma koşullarında bile kondenseri ve kabini korur.

 

Çevre dostu soğutucu akışkan

R32 soğutucu akışkan

Klimanızın iklim değişiklikleri üzerindeki etkisini azaltarak gezegeni koruyun.Bu klimada, ozon tabakasının korunmasına yardımcı olan ve klasik R22 veya R410A soğutucu akışkanlarla kıyaslandığında küresel ısınma üzerinde düşük bir etkisi olan yeni nesil R32 soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Böylece çok daha çevre dostu bir ürün olmayı başarır*.

 

Eco Modu

Enerjiden tasarruf edin, ama yine de serin kalın. ECO modunda Normal moda kıyasla kompresör kapasitesi daha az kullanılır, bu sayede enerji tüketimi azalır*. Dış hava sıcaklıkları çok yüksek olmadığında verimli bir şekilde soğutma yapmanızı, enerji tüketiminden tasarruf etmenizi sağlar.

 

4 yönlü otomatik salınım

 

Üfleme yönünü uzaktan kumanda ile Yukarı/Aşağı, Sola/Sağa doğru kontrol edin ve istediğiniz yere doğru esmesini sağlayın.

 

Teknik  Özellikler

AB Yeni Enerji Sınıfı         Yok

BTU (Isıtma Kapasitesi)  24000

BTU (Soğutma Kapasitesi)            24000

Enerji Sınıfı         A++

Garanti Notu     Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..

Inverter Var

Klima Türü          Split (Duvar Tipi)

Renk      Beyaz

Ses Seviyesi (dB)              53

Diğer

Garanti Süresi (Ay)          36

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.