Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR24TSFYCWK/SK Premium Plus 24000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR24TSFYCWK/SK
47.586,50 TL
57.579,66 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 56.428,07 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR24TSFYCWK-SK PREMIUM Plus 24000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

Kullanıldığı ortamın ısısını kısa sürede istenen sıcaklığa ulaştıran ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken Samsung AR24TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 24000 BTU Duvar Tipi Split Klima, kaliteli malzeme seçimiyle uzun ömürlü kullanım avantajı sunuyor. İhtiyaçlarınıza uygun olacak şekilde dilediğiniz iklimlendirme seçeneğinden yararlanmanıza yardımcı olan Samsung klima, 24000 BTU kapasitesi sayesinde büyük alanlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Hem ev hem de ofis kullanımına uygun olan ürün, ortamın her köşesinin aynı sıcaklıkta olmasını sağlayarak kullanıcıları memnun ediyor. Estetik ve sade tasarımıyla dikkat çeken klima, beyaz rengiyle ortamda ferahlık sağlarken dijital ekranıyla her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşmanıza yardımcı oluyor. Ergonomik tasarıma sahip uzaktan kumandası sayesinde dilediğiniz ayarlamayı yapabileceğiniz ürün, konforlu kullanım imkanı sunuyor. Duvar tipi tasarıma sahip olması nedeniyle çok fazla yer kaplamayan Samsung Premium Plus Klima, düşük ses seviyesi sayesinde günün her saati kullanıma olanak tanıyor ve rahatsız olmanızı engelliyor.

 

Kullanışlı Tasarımıyla Dikkat Çeken Samsung Klima

 

A++ enerji sınıfıyla dikkat çeken Samsung AR24TSFYCWK/SK Premium Plus, düşük enerji tüketiminden faydalanmanızı sağlarken, ekstra tasarruf için eco modunun kullanılmasına izin veriyor.

Ayarlanabilir fan hızı ayarı sayesinde ortamın yavaş ya da hızlı bir şekilde istediğiniz sıcaklığa ulaşmasını sağlayabilir, ihtiyaçlarınıza uygun olarak uygun tercihi yapabilirsiniz.

Kendi kendini temizleyen iç ünitesi ile dikkat çeken Samsung Duvar Tipi Split Klima, küf ve nem oluşumunu engellediği gibi, hava kirleticilerinin de ortama yayılmasını engelliyor.

Hava kalitesinin korunmasını sağlayan özellikleriyle öne çıkan ürün, SmartThings uygulaması sayesinde klimanızı uzaktan kontrol etmenize ve izlemenize olanak tanıyor.

4 yönlü otomatik hava salınımı sayesinde, kullanılan alanda her noktanın aynı derecede ısıtılıp soğutulmasına yardımcı olan Samsung klima, zamanlayıcı fonksiyonuyla kullanıcıları memnun ediyor.

Herhangi bir sorun yaşanması durumunda hem mobil uygulama hem de uzaktan kumanda ile hata teşhis ve koruma programından yararlanarak problem hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yüksek Performans Sunan Üst Düzey Teknik Özellikler

 

Samsung Premium Plus Duvar Tipi Klima teknik özellikleri maksimum performans avantajı sunarken, ihtiyaçlarınıza uygun iklimlendirme seçenekleriyle doğru seçim olduğunu gösteriyor. Sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar kullanıma uygun olan klima, kullanıcı memnuniyetine odaklı tasarımıyla öne çıkıyor.

 

 

Teknik Özellikler

Enerji Sınıfı: A++

Ses Seviyesi: 43 dB

BTU Kapasitesi: 24000

Klima Tipi: Duvar Tipi

Klima Teknolojisi: Inverter

Gaz Tipi: R410A

Kendi Kendini Temizleme: Var

BTU (Isıtma Kapasitesi)  25250

BTU (Soğutma Kapasitesi)            24000

Inverter Var

Renk      Beyaz

Diğer

Garanti Süresi (Ay)          36

 

Samsung Markası Hakkında

 

1938 yılında Lee Byung-Chul tarafından Kore'de kurulmuş olan Samsung, faaliyetlerine ilk olarak yakın ülkelere gıda satışı yapmakla başlamış, ardından birçok sektörde kendine yer edinmiştir. Kısa sürede büyük başarılara imza atan marka, dünyanın diğer ülkelerinde de tanınmaya başlamıştır. Elektronik, otomotiv ve sanayi sektörlerinde gösterdiği büyük başarıyla kendini geliştirmiş olan Samsung, ilerleyen yıllarda küçük ev aletleri ve beyaz eşya tasarımlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmiştir. Geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi tasarımlarıyla kullanıcıları memnun eden Samsung, günümüzde sektörün lider markalarından biri olarak kabul ediliyor.

 

Klimanın Doğru Kullanımı ve Bakımının Perfromansa Etkisi

 

Samsung klimanın kutu içeriğinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan detaylı kullanım kılavuzunun yanı sıra, garanti belgesi ve gerekli bağlantı parçaları da yer alıyor. Uzun yıllar kullanım için klimanıza gerekli bakımları yapmanız öneriliyor. Yüksek performans avantajı için ürünü çalıştırmadan önce mekandaki tüm kapı ve pencereleri kapatabilirsiniz. Bu sayede ısı kaybının yanı sıra, enerji tüketiminde de avantaj kazanabilirsiniz. Aynı zamanda küf ve nem oluşumunu engellemek için klimanın çıkarılabilir filtrelerinin belirli aralıklarda temizlenmesi gerekiyor.

 

 

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.