Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Samsung AR24TXHQASI/SK AR35 Silver 24000BTU Split Duvar Tipi Klima

Ürün Kodu : AR24TXHQASI/SK
33.174,95 TL
32.180,29 TL
%3 İndirim
Havale Fiyatı : 31.536,68 TL %2  İndirim
Daha Fazla Samsung
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
BU ÜRÜNDE KISITLI STOK BULUNMAKTADIR. LÜTFEN STOK SORUNUZ !
Bu Üründe Sadece İstanbul İçi Sevk Mevcuttur. İstanbul Dışı Sevk Maalesef Yoktur.      
ÜCRETSİZ KARGO
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Samsung AR24TXHQASI-SK AR35 Silver 24000BTU Split Duvar Tipi Klima

 

Samsung ileri teknolojisinin sürekli yenilenen ve gelişen klima seçeneklerinden biri olan Samsung AR24TXHQASI/SK AR35 Silver A++ 24000 BTU Duvar Tipi Split Klima evinize kaliteli bir havayla birlikte konforu da getirir. O anki gereksiniminize göre hava sıcaklığını istediğiniz  sıcaklıkta yaşamanızı sağlayan klima yüksek verimlilik ve çevre dostu bir kullanım deneyimi vadeder. Yaşam alanları için en uygun iklimlendirme çözümleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan ürün düşük enerji tüketimiyle de bütçe dostu kullanımı destekler. Ürünün şık, modern ve sade tasarımı evinizin dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlar.

 

Sadece Havayı Değil Modunuzu da Değiştirir

 

Samsung AR24TXHQASI/SK AR35 hızlı soğutma seçeneği sayesinde eve geldiğinizde iç ortamın hızlı bir şekilde soğumasına imkân verir.  Böylelikle dış ortamın bunaltıcı nemli havası dış ortamda kalır, evinizin atmosferini etkilemez. Üründe yer alan HD filtre havadaki toz, polen, evcil hayvan kepeği ve küf sporları gibi alerjenleri yakaladığı için soluduğunuz havanın daha temiz olduğundan emin olabilirsiniz. Filtrenin pratik şekilde yıkanabilir olması hijyenik kullanımı destekler.

 

Her Köşede Eşit Sıcaklık, Düşük Enerji Tüketimi

 

İki yönlü otomatik salınım işlevine sahip olan ürün her köşesi eşit sıcaklıkta, rahat ve konforlu bir yaşam alanı yaratır. Siz ve sevdikleriniz için her mevsim en sağlıklı sıcaklıktaki havayı daha ileriye ve her yöne iletebilir. İyi uyku modu sayesinde her gece harika bir uykunun tadını çıkarabilmenizi hedefleyen cihaz ideal koşulları oluşturmak için sıcaklığı otomatik olarak kontrol eder. Normal çalışma modlarına göre daha düşük enerji tüketen iyi uyku modu daha kaliteli bir havada daha kaliteli bir uyku uyumanıza yardımcı olur.

 

Elektrik dalgalanmalarının önüne geçen ürün A++ enerji sınıfındadır. Bu özelliği sayesinde çok düşük seviyede enerji tüketen cebinizi de korur. Nem alma modu kuru bir hava yaratarak ortam kalitesini artırır. Farklı düzeylerde kullanabileceğiniz fan modu evinizde istediğiniz derecede esinti yaratır. İstemediğiniz takdirde kapatabileceğiniz fan modu sizin ve değer verdiklerinizin sağlığını korur.

 

Ürünün Faydaları

 

Bir klimadan beklenen tüm özelliklere sahip olan Samsung AR24TXHQASI/SK AR35 Silver A++ 24000 BTU Duvar Tipi Split Klima elektronikte bir dünya devi olan Samsung güvencesiyle kullanıcıların beğenisine sunulur.

 

Ürün A++ enerji tüketimi seviyesiyle düşük enerji tüketimine rağmen yüksek performans gösteren çevre dostu bir klimadır.

HD filtresi alerjenleri filtreler temiz ve sağlıklı bir hava solumanıza olanak verir ve temizlenmesi pratiktir.

İki yönlü otomatik salınım özelliğiyle hem sıcak hem de soğuk havayı her yöne eşit olarak iletir.

Hem ısıtma hem de soğutma için sıcaklık aralığı idealdir, dört mevsim kullanımı destekler.

Klimada kullanılan R32 soğutucu akışkan çevreyle ilgili resmi regülasyonları karşılar.

 

 

Teknik Özellikler

 

Klima türü: Split (Duvar tipi)

Soğutma kapasitesi: 24000 BTU

Isıtma kapasitesi: 25000 BTU

Renk: Beyaz

Ses düzeyi: 43 dB

Enerji tüketimi: A++

BTU (Isıtma Kapasitesi)  25250

BTU (Soğutma Kapasitesi)            24000

Renk      Beyaz

Ses Seviyesi (dB)              45

 

Kutu İçeriği

 

Ürünün kutu içeriğinde klimayla birlikte kumanda, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi bulunur. 24 ay garanti süresine sahip olan ürününün kurulumu için yetkili servis çağrılması tavsiye edilir.

 

Samsung: Bir Dünya Markası

 

Samsung ileri teknoloji ürünleri tasarlayan ve üreten bir markadır. Dünyanın lider markaları arasında en üst sıralarda yer alan Samsung iklimlendirme teknolojileriyle de fark yaran bir konumdadır. Geniş ürün yelpazesiyle birlikte dünyanın her yerinde hizmet veren marka satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti alanlarında da liderliğini sürdürür.

 

Kullanım Önerileri

 

Cihaz kurulumundan önce üzerinde belirtilen elektrik gereksinimlerinin karşılandığından emin olunmalıdır. Cihazın kurulacağı yerin düzenli bakım esnasında ya da olası arıza durumunda teknik servisin kolay ulaşabileceği bir yer olması önerilir.

 

 

 

 

Teslimat Bilgisi
Sipariş ettiğiniz ürün adresinize ulaştığında kargodan teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Ambalajı yırtık, delik, ezik vb. hasarlı olan ürünleri  teslim almayınız ve 0216 565 58 den bizimle iletişime geçiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.